fabian1003 Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 Witam Po instalacji najnowszej paczki modów, gra restartuje się w trakcie rozgrywki. Pzdr fabian1003 _Aslains_Installer.log _Aslain_logs.zip _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log xvm.log 1 Quote
Administrator Aslain Posted July 24, 2016 Administrator Posted July 24, 2016 Witam, Jak restartuje sie? Grasz wylacza sie i sama wlacza? Przegladalem liste modow i znalazlem jeden ktory moze wadzic niektorym: Autoaim extended by spoter Zobacz bez niego. Quote
fabian1003 Posted July 24, 2016 Author Posted July 24, 2016 Dokładnie tak jak piszesz. Wyłącza się i sama włącza. Odinstalowałem moda Prawdziwe kółko celownika, i gra działa ok. Autoaim extended by spoter u mnie działa ok. Dzięki i pozdrawiam Fabian1003 Quote
Administrator Aslain Posted July 25, 2016 Administrator Posted July 25, 2016 mod ktory odinstalowales to jeden chyba z wlasnie dwoch modow ktore dzialaja tak dziwnie, ze 99.5% ludzi nie ma z nimi problemu, natomiast reszta doswiadcza dziwne rzeczy. Jak te mody usune to bedzie placz tych ktorym dziala ok. Quote
Maciej8620 Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Który to jest dokładnie mod "Prawdziwe kółko celownika"? Tak on się nazywa? Bo chyba też mam ten problem. Quote
Recommended Posts