__FloreK__ Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Witaj Aslain. Zauważyłem błąd, podejrzewam że w modzie odpowiadającym za skrypt zooma i oddalania, a bardziej podpada mi ten domyślny zoom. Chodzi o to, że gdy włączę tryb snajperski klawiszem SHIFT i rolką chcę wrócić do trybu zwykłego to nie mogę. Również ten błąd się pojawia gdy rolką przejdę z trybu arcade na snajperski, na pierwsze przybliżenie to wrócić już nie mogę. Muszę przybliżyć trochę mocniej do bodajże X4 i wtedy mogę się cofnąć już bez problemu rolką. Gdybym był przyzwyczajony przełączaniem tylko SHIFTEM, to i może by mnie to nie irytowało, ale przyzwyczajenie mam na rolkę. Sprawdź ten błąd jeśli możesz i mam nadzieję, że mimo dość zagmatwanego opisu zrozumiałeś o co chodzi. Podejrzenia stawiam na te 3 opcje odnośnie zoom'a. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted August 16, 2016 Administrator Posted August 16, 2016 Zobacz do opcji w grze czy czasem nie wlaczyles blokady na przejscie do tryby sniperskiego. Quote
__FloreK__ Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Wybacz ale nie jestem botem i nie pisałbym tu gdybym nie sprawdził wszystkich zaa i przeciw. Wystarczyło, że zainstalowałem na nowo twoją paczkę bez tych modów i nagle o dziwo problem zniknął. Więc coś było z nimi. Nie wiem jak w tych nowszych bo szczerze obawiam się włączać by znów się nie wściekać. Quote
Administrator Aslain Posted August 17, 2016 Administrator Posted August 17, 2016 Wybacz ale nie wiem kim jestes, a z roznymi osobami mam tu do czynienia, ale rozumiem ze przemawia rozgoryczenie z powodu problemow z modami. Na poczatku zaczyna sie od najbardziej trywialnych rzeczy, a potem dochodzi reszta... Quote
Recommended Posts