TheGreatNoobPL Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 (edited) Witaj. Na wstępie wielkie dzięki za robotę, którą na siebie bierzesz! Mam pytanie, czy/kiedy wróci celownik Taipan w klasycznej wersji. Ten, który pokazuje przestrzał, przeładowanie i brak możliwości przebicia. Bardzo lubię ten celownik, chyba nie tylko ja. Edit: Oczywiście ten: Edited August 4, 2016 by TheGreatNoobPL Quote
Administrator Aslain Posted August 12, 2016 Administrator Posted August 12, 2016 Wszystkie celowniki umarly, i ich autorzy musza je zrobic na nowo. Ciesz sie ze w ogole jest jakas namiastka 1 Quote
TheGreatNoobPL Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 (edited) Może się mylę, ale chyba widziałem już stary taipan w wersji na 9.15.1. Było, nie było to jeden z popularniejszych celowników. Aha jest też wersja Taipan 2 z uwidocznieniem przestrzału i szansy przebicia przez pancerz - Sight TAIPAN 2 + Penetration Indicator (celownik zabarwiony na zielono/czerwo) Jest szansa na jego dodanie? Edit: Faktycznie w komentarzach ludzie piszą, że "stary" Taipan nie działa pod 9.15.1. :/ Edited August 13, 2016 by TheGreatNoobPL Quote
TheGreatNoobPL Posted August 24, 2016 Author Posted August 24, 2016 (edited) ALLELUJA!!!!! hehe Co prawda różni się od oryginału tym, że przebijalność pokazuje kolorem samego środkowego krzyżyka, a nie kolorem całego celownika, ale i tak super, że działa. Dzięki Aslain! Edit: Zagrałem pierwszą bitwę na ulubionym celowniku i od razu M'ka na Hellcacie. Edit2: Pokazuje przebijalność również na sojusznikach i wrakach, ale pewnie będzie poprawiony z czasem. Edited August 24, 2016 by TheGreatNoobPL 1 Quote
Recommended Posts