Kenczonix Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 (edited) Zacnie wielmożny miszczu Aslainie oraz wspaniali forumowicze, zwracam się z zapytaniem o 2 mody zamieszczone w załączonym obrazie. Pierwszy z nich to ten białymi literkami pisany info o czasie lotu pocisku, odległości i rozrzucie; wiem, że już pytałem o to i odpowiedziano mi, że szansa na jego pojawienie się jest prawie żadna, ale może się coś zmieniło. A drugi to ten z zadanymi obrażeniami, otrzymanymi/zablokowanymi (na dole po lewej). Jak stoją sprawy związane z tymi dwoma udogodnieniami? Link do obrazu: https://zapodaj.net/58f9988e32ef0.jpg.html Edited August 12, 2016 by Kenczonix Quote
Administrator Aslain Posted August 16, 2016 Administrator Posted August 16, 2016 Na dole po lewej to logi gambitera, zobacz na seafalcon (w dwoch miejscach nalezy go wlaczyc, sklada sie z 2 osobnych modow), a to pod celownikam Extra Aim Info tez w paczce juz jest. Quote
Recommended Posts