Decybel Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Mam proste pytanie - czy jeśli zaktualizuję xvm zainstalowany (i w pocie czoła po wielu godzinach skonfigurowany pod moje wymagania) z Twojej Aslain paczki za pomocą przykładowo Xvm Updater do najnowszej wersji, to moje wszelakiego rodzaju ustawienia zostaną zachowane? Jest w tym programie opcja zachowania "starej konfiguracji", ale Ty chyba stosujesz lekkie przeróbki w lokalizacji swoich ustawień w katalogu xvm, prawda? 1 Quote
Administrator Aslain Posted October 24, 2014 Administrator Posted October 24, 2014 Nie mam pojecia jak dziala XVM updater, mysle ze musisz przetestowac samemu i zobczyc na efekty. Mam lekkie zmiany w konfigu, ale to samo mam w wersji zip. Quote
(GB-R)MarekTor Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Jak sam sobie ustwiałeś xnm,to zapisywałeś go ;w res mods-xvm config. icxvm.xc,W niim masz swoje ustawienia.Zrobisz kopie na konfiguratorze oline,open load. Quote
Recommended Posts