Simeone Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Wgrywając nową paczkę standardowo mam wybrane mody które paczkę wcześniej instalowałem. Jedynym modem który muszę za każdym razem raz jeszcze zaznaczyć jest "wyniki ostatniej bitwy". Czy też tak macie? Quote
Administrator Aslain Posted August 15, 2016 Administrator Posted August 15, 2016 7 hours ago, Simeone said: Wgrywając nową paczkę standardowo mam wybrane mody które paczkę wcześniej instalowałem. Jedynym modem który muszę za każdym razem raz jeszcze zaznaczyć jest "wyniki ostatniej bitwy". Czy też tak macie? Napisz dokladnie nazwe moda, bo wpisywalem to i nie znajduje mi. Prawdopodobnie instalujesz juz inny mod ktory to zawiera, wiec jeden z nich jest odznaczany przez instalator. Brakuje logow, zalacz tez. Quote
Simeone Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 (edited) Pokazuj wynik poprzedniej bitwy.. http://imgur.com/a/eSpiL Edited August 15, 2016 by Simeone Quote
Administrator Aslain Posted August 15, 2016 Administrator Posted August 15, 2016 Tak jak mowilem, znalazlem przyczyne: YasenKrasen, jesli go zainstalujesz to odznaczy sie ten mod z obrazka. YasenKrasen wczesniej zawieral rezultat poprzedniej bitwy, ale wiadomo mody sie aktualizowaly i mozliwe ze juz tego nie pokazuje, a instalator nadal odznacza ten drugi mod. Poprawie w nastepnym modpacku. Moze na razie uzywaj statystyk PMOD. Quote
Recommended Posts