acti12 Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 (edited) witam, dwie aktualizacje temu chyba 9.14 był niebieski celownik prosty bez wodotrysków (niebieski ulepszony chyba tak sie nazywał) będzie on dodany do paczki ? edit. nie jest to celownik serwerowy Edited August 21, 2016 by acti12 Quote
Administrator Aslain Posted August 21, 2016 Administrator Posted August 21, 2016 Raczej watpie, celowniki umarly w 9.15.1, potem ktos je reaninowal, ale generalnie slabo to wyglada. Tak jak juz pisalem w innym temacie, moze kiedys sie pojawi, jak ktos go zrobi od nowa. Quote
Smoq Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 (edited) spróbuj Harpoon 3.0. niezły celownik ...... przypomina mi Deegies'a którego miałem i chwaliłem.... jest niebieski i całkiem miły dla oka. ale fakt Aslain ma racje. celowniki jakoś nie są update'owane na 9.15.1.1 i wiele z nich nie działa po patchu. trzeba więc szukać alternatyw (dla tych którzy zwykłego celownika nie trawią ) edit p.s. dodam dwa wycięte screeny jak w/w celownik wygląda w grze. Edited August 21, 2016 by Smoq dodawanie obrazków Quote
Recommended Posts