hatdojk Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Cześć, Problem ten pojawiał się u mnie już od pierwszych wersji moda. Tuż po czystej instalacji wszystko jest ok, ale po ponownym uruchomieniu gry przestaje działać czat. Nie mogę nic napisać, nie wyświetlają się wiadomości od innych, nie pojawiają się powiadomienia te z menu bitewnego. Mam nadzieję, że da się z tym coś zrobić _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted August 25, 2016 Administrator Posted August 25, 2016 On 8/21/2016 at 8:14 PM, hatdojk said: Cześć, Problem ten pojawiał się u mnie już od pierwszych wersji moda. Tuż po czystej instalacji wszystko jest ok, ale po ponownym uruchomieniu gry przestaje działać czat. Nie mogę nic napisać, nie wyświetlają się wiadomości od innych, nie pojawiają się powiadomienia te z menu bitewnego. Mam nadzieję, że da się z tym coś zrobić _Aslain_logs.zip python.log xvm.log gralem pare bitew na tych samych modach i nie bylo problemow. Quote
aro_79 Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Jest ten sam problem z tym że raz da sie pisać raz nie...:( Quote
Administrator Aslain Posted August 26, 2016 Administrator Posted August 26, 2016 Zycie, tak zalatwil mody WG w 9.15.1... Ja poki co od dawna tego problemu nie mialem, jest dosc losowy, i chyba zalezny od rozdzielczosci ekranu. Na Full HD mam ok poki co. Quote
aro_79 Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 ok dzięki spróbuję zmienić rozdzielczość.,. Quote
Kenczonix Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 (edited) I found the solution for this problem, try to point on map b4 you write. Worked for me perfectly. To może we własnym języku: pointnij na minimapie przed pisaniem, u mnie działa za każdym razem. Edited October 14, 2016 by Kenczonix Quote
Recommended Posts