Jump to content

Minimapka i znaczniki dla arty na minimapie.

Recommended Posts

Posted (edited)

Witaj Aslain. 

Mam parę pytań głównie odnośnie minimapy. 

1. Czy wiesz coś na temat ustawień dla minimapy? Chodzi mi o ustawienia jak było kiedyś, czy ma być linia spotowania, widzenia itp, kierunek pojazdu i wgl. Zamierzasz to dodać wgl? (wiem, wiem, są już standardowo ale zbyt mało opcji)

2. Czemu wyłączyłeś w dwóch ostatnich patchach te znaczniki dla arty na minimapie w jakim obszarze celujesz, było ich chyba 10 do wyboru.

3. Czy masz zamiar dodać ustawienia dla "PANELI" w grze? Chodzi mi by samemu można było skonfigurować dokładnie co ma być a czego nie. Kiedyś to było, dziś jest tylko do wyboru panele od teamu XVM i twoje bez konfiguracji.

Edited by __FloreK__
  • Administrator
Posted

1. Minimapa wroci jak ludzie od XVM ją zrobią od nowa, poki co nie dziala. Nie trzeba o to prosic specjalnie, mody ktore usunalem, wiem ze usunalem, i pamietam o nich :) Wrócą te które zostaną zaktualizowane przez swoich autorow.

2. Nie dzialaly mi wcale, wycofalem to do sprawdzenia.

3. Dodam kiedys, pomalu i systematycznie dodaje usuniete rzeczy, aczkolwiek nie wroci wszystko, tylko niektore rzeczy/panele.