MrHelios Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Witam serdecznie, Mam dwa problemy, których nie potrafię rozwiązać. Nie wiem gdzie leży przyczyna. Pierwszym z problemów jest to, że po każdorazowym wylogowaniu z gry resetują się statystyki po bitwach. Każde wyjście z gry i powrót nawet po krótkim czasie oznacza wyzerowanie dotychczasowej sesji. Problem pojawił się po ostatnim uaktualnieniu modów. Kolejny problem, który pojawił się wraz z ostatnim uaktualnieniem modów, to problem z wyglądem statystyk gracza. Dotychczas wyglądały one tak i byłem bardzo zadowolony z tego wyglądu. Teraz wyglądają co najmniej dziwnie. Została dołożona kolumna, która strasznie mnie razi, i tak naprawdę nawet nie wiem po co jest. Chce się jej pozbyć, tylko nie wiem jak. Dodam tylko, że niczego nie zmieniałem w opcjach. Po prostu po aktualizacji się pojawiła, i nie da się tego usunąć. Bynajmniej ja nie potrafię. Poniżej zaznaczona kolumna, której chcę się pozbyć. Bardzo proszę kogokolwiek o pomoc. Będę zobowiązany. Z góry dziękuję za ewentualną pomoc ! Quote
Administrator Aslain Posted October 23, 2014 Administrator Posted October 23, 2014 Sciagnij najnowszy instalator, w ostatniej wersji byl maly blad z domyslnymi ikonkami, ktory naprawilem w v1. Quote
Recommended Posts