RedBull Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Witam.Problem mój polega na tym iż od jakichś 6-7 uaktualnień modpack-ów nie działał mi xvm ale dało się grać,po najnowszej paczce v3.9.21 (23-10-2014) jak i v3.9.20 (22-10-2014) mam garaż ale bez pojazdów jak i komunikat od xvm dotyczący złego logowania do statystyk, podczas poruszania się w garażu można "wejść" w "badania,koszary,sklep itp" ale ponowne "wejście" do garażu jest niemożliwe.Po wgraniu najnowszego v3.9.21 (23-10-2014) modpacka z zachowaniem WSZELKICH PROCEDUR instalacji podczas logowania do gry ekran pozostaje w pozycji "AKTUALIZACJA CZOŁGISTÓW" i tzw zawiecha.Próbowałem różnych instalacji modów z pominięciem lub dodaniem różnych opcji efekt ten sam. Odinstalowałem WoT-a ściągnąłem nową instalkę uprzednio czyszcząc kompa za pomocą CCleaner, YAC, Wise Registry Cleaner, Revo i bez efektów.Dołączam dwa screeny jak i log-i xvm dalej nie działa. POZDRAWIAM. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
RedBull Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Witam.Po instalacji nowego moda v3.9.22 (24-10-2014) jest poprawa,można grać są dźwięki itp. lecz nadal nie mam statystyk XVM. Wylogowałem się z modxvm.com wgrałem moda v3.9.22 (24-10-2014) zalogowałem do modxvm.com uaktualniłem statystyki i efekt jest jak na screenach. POZDRAWIAM. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted October 24, 2014 Administrator Posted October 24, 2014 Angielskie YasenKrasen masz bo wgrales taka wersje, zmien na polska (to pewnie przez zmiany ostatnio). Co do brakow statow, to zobacz ew. na to %APPDATA%\Wargaming.net\WorldOfTanks\xvm\ i skasuj zawartosc (tokena), moze pomoze na staty, ale nie wiem czy na pewno. Ew. spytaj na forum autorow xvm, moze im cos nie dzialalo w tamtej chwili, albo cos u ciebie zablokowalo. Quote
RedBull Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Witam.Folder w %APPDATA%\Wargaming.net\WorldOfTanks\xvm\ mam pusty a może wykasuje tutorial_cache, dossier_cache, account_caches, battle_results może to coś da tylko nie wiem czy można wszystkie te foldery wyzerować ??? Quote
Administrator Aslain Posted October 24, 2014 Administrator Posted October 24, 2014 Nie sadze zeby te inne foldery mialy wplyw na staty, musisz miec aktywne staty na stronie i w sumie tyle. Reszte robi sam mod. Quote
RedBull Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Witam.Jak na razie wszystko chodzi po wgraniu moda v3.9.22 (24-10-2014) oprócz XVM 5.4.0.2 błąd (NO_TOKEN).Gdy znajdę rozwiązanie dam znać. Temat do zamknięcia. POZDRAWIAM. Quote
RedBull Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Witam.Problem z statystykami jak i (NO_TOKEN) w XVM ROZWIĄZANY.W ustawieniach antywirusa trzeba wyłączyć skanowanie protokołu SSL. Myślę że pomogło to komuś. POZDRAWIAM. Quote
Recommended Posts