saintseiya Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 (edited) Witam Aslain w najnowszej paczce tj.15 jakiej dodałeś występuje błąd w wyświetleniu ikonek, znaczników pojazdów oraz nie działa dźwięk żarówki od team xvm z stoperem. Dodam , że w poprzedniej paczce tj14 wszystko było Ok.Próbowałem znaczników Twoich Alain oraz od xvm w obu przypadkach to samo.Poniżej scr jak to wygląda w bitwie. Na tą chwile ja wracam do paczki 14. załączam pliki . python.log _Aslain_logs.zip Edited August 29, 2016 by saintseiya Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2016 Administrator Posted August 30, 2016 Pobierzcie modpack 16, nawet jesli juz macie i wtedy na nowo instalacja, powinno pomoc. Quote
saintseiya Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 Hej Aslain. W najnowszej paczce ModPacka problemy , które opisałem w temacie zostały wyeliminowane i wszystko działa jak powino. Dziękuje i Pozdrawiam. Czołgiem Aslain! Quote
Recommended Posts