hajer_mihau Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 (edited) Witam. Wcześniej miałem paczkę .19 i było wszystko ok. Po zainstalowaniu .21 nie ładuje mi się automatycznie gra, karuzela nie działa, są inne ikonki wyspotowanych czołgów niż te co wybrałem (żaróweczki) i ikonki czołgów przeciwnika wyświetlają się w odbiciu lustrzanym. Również hit log mi się wyświetla inny niż ten co wybrałem. Wybrałem zintegrowany xft a jest xvm. Również inny dźwięk jest niż wybrany od szóstego zmysłu oraz szansa na wygraną się nie wyświetla. Proszę o pomoc xvm.log _Aslain_logs.zip python.log Edited September 4, 2016 by hajer_mihau Quote
Administrator Aslain Posted September 5, 2016 Administrator Posted September 5, 2016 Instalujesz cos ekstra z poza paczki? Np. cos w katalogu Aslains_Custom_mods Quote
hajer_mihau Posted September 5, 2016 Author Posted September 5, 2016 Tak. Zmiana wysokości pozycji winchance Quote
hajer_mihau Posted September 5, 2016 Author Posted September 5, 2016 Ok, usunąłem wszystko z tego katalogu i wszystko gra Oprócz tego że mam winchance znów nałożony na co innego Quote
Administrator Aslain Posted September 6, 2016 Administrator Posted September 6, 2016 Musisz sobie przerobic te pliki pod nowy konfig, inaczej bedzie rzucalo bledami znow. Quote
hajer_mihau Posted September 6, 2016 Author Posted September 6, 2016 Tak też zrobiłem. Dziękuję za pomoc Quote
Recommended Posts