Piotr2301 Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Witam po instalacji nowego moda pojawił się nieoczekiwany błąd podczas synchronizacji pojawia się na ułamek sekundy garaż po czym wyrzuca do pulpitu wczytuje grę na nowo druga rundka wygląda tak samo i na tym koniec. Aslain jakieś porady??? xvm.log python.log _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 5, 2016 Administrator Posted September 5, 2016 Nie jestem pewien czemu, zobacz czy to sie dzieje bez opcji minimapki XVM, ew. sciagnij modpack .21 Quote
Piotr2301 Posted September 5, 2016 Author Posted September 5, 2016 właśnie to się dzieje w paczce 21 w poprzednich było ok i jak na złość wywaliłem wszystkie pobrane wcześniej paczki Quote
Administrator Aslain Posted September 5, 2016 Administrator Posted September 5, 2016 Logi pochodza z 22, dlatego radzilem sprawdzic 21. Gralem pare bitew z tymi samymi modami i nic sie nie dzialo zlego. Quote
Piotr2301 Posted September 6, 2016 Author Posted September 6, 2016 Trudno powiedzieć co jest winne wyłączyłem połowe modów i jest ok wiesz jak to jest teraz trzeba byłoby dodawać po jednym i sprawdzać co który zawadza Jak dojdę oznajmię który to 1 Quote
Recommended Posts