Izwor Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Pytanie/prośba nie jest bezpośrednio związana z Aslain modem (za którego updaty serdecznie dziękuję, gra bez niego to mordęga). Czy jest możliwość ustawienia HUDa (wyglądu listy graczy, pozostałych HP, itp.) w sposób podobny jak to wygląda na meczach WGL (Wargaming.Net League)? Pytałem pod filmami na YT oraz FB, brak odpowiedzi. Może tutaj uda mi się uzyskać jakąś podpowiedź, w końcu jest to forum związane z modowaniem Link do przykładowego filmiku: Quote
Administrator Aslain Posted September 13, 2016 Administrator Posted September 13, 2016 Wszystkiego jak na filmiku nie uzyskasz. Np. nie da sie zywo widziec paski zycia wszystkich graczy z obu druzyn, nie ma tryb przelaczania sie miedzy wszystkimi i widzenie jako obserwator. itd. Ale czesc rzeczy mozna upodobnic jak Panel Graczy, czy OTM - jest to bardzo duzo roboty. Ten gość zwykle robil cos co mozna nazwac imitacjami WGL itp, daleko do idealu ale moze Ci pomoze, nie wiem czy nadal dziala z aktualnym XVM. http://www.koreanrandom.com/forum/topic/15749-6221-200516-xserzhx-config/ Quote
Recommended Posts