rebep2 Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 (edited) Witam! Mam problem, którego znalezione przeze mnie rozwiązanie jest trochę prowizoryczne i po prostu nużące. Mianowicie chodzi mi o uruchomienie gry po restarcie, włączeniu komputera. Jeżeli odczekam jakiś czas (nie wiem ile) to wszystko jest w porządku, ale jeżeli uruchomię wota "za szybko" po włączeniu kompa, to garaż nie ma wszystkich ścian, a wejście do bitwy powoduje "wywalenie" do pulpitu. Moje rozwiązanie tego problemu to ponowna instalacja javy zaraz po włączeniu komputera (i tak co dzień:(). Da się coś z tym zrobić??? Może ktoś ma/miał podobny przypadek? Trochę mnie to już zaczyna irytować. _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log xvm.log Edited September 14, 2016 by rebep2 Quote
Administrator Aslain Posted September 14, 2016 Administrator Posted September 14, 2016 Sprawdze, ale nie widze zwiazku Javy z modami czy gra, po prostu go nie ma, nie jest ona wymagana do niczego tam. Na tych samych modach u mnie nic sie nie dzieje takiego. Watpie zeby to byly mody, raczej komputer, zaktualizuj drivery itp. Quote
rebep2 Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Dzięki za zainteresowanie tematem. Wydaje mi się, że jednak musi mieć jakiś związek, bo bez twoich modów gra odpala normalnie zaraz po załączeniu kompa. Podejrzewam również, że jest to w 99% wina jakiegoś procesu (lub moda) związanego z javą, ale jestem za "cienki" żeby dojść o który chodzi. Jeżeli chodzi o aktualizację sterów to mam ostatnie możliwe do zdobycia, bo komp już leciwy (jedynie grafika na bieżąco aktualizowana). Quote
michal_1986r Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Przy każdej wersji Javy to się dzieje? A spróbuj bez zainstalowanej javy odpalić grę - metodą prób i błędów można wykluczyć przyczynę powstawania problemu .... Quote
Recommended Posts