matizord Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Tak jak w temacie. Czas przeładowania działa nie działa. Nie jest to tylko problem występujący u mnie ale również u mojego znajomego. Reinstalacja nic nie daje. Quote
Administrator Aslain Posted September 16, 2016 Administrator Posted September 16, 2016 Zabugowany Quote
PIPPEN Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) Aslain da się coś zrobić z tym przeladunkiem ??? Nie raz przez chwilę widać ,że działa poprawnie. Nie wim co to ma na rzeczy ale często gęsto jak dziala to na tdkach Edited September 21, 2016 by PIPPEN Quote
Administrator Aslain Posted September 21, 2016 Administrator Posted September 21, 2016 7 minutes ago, PIPPEN said: Aslain da się coś zrobić z tym przeladunkiem ??? Nie raz przez chwilę widać ,że działa poprawnie. Bo ZJ dziala tylko do 21-go, potrzebna nowa wersja, bedzie w nowym modpacku dzisiaj. Quote
PIPPEN Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) sciagnąlem nową z innej strony i też tylko raz na jakiś czas działa z czymś się musi gryzc Wrzucę logi to zobaczysz jak znajdziesz czas xvm.log python.log _Aslain_logs.zip Edited September 21, 2016 by PIPPEN Quote
PIPPEN Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 No i znalazłem u mnie gryzło się z takim modem co pokazuje na minimapie te okręgi z hp Quote
Administrator Aslain Posted September 22, 2016 Administrator Posted September 22, 2016 21 hours ago, Aslain said: Jest problem? Masz najnowszy modpack? Zalacz logi, powinno dzialac. Co sie dzieje konkretnie? Hmm, byc moze wystarczylo by wylaczyc jedna z funkcji OTM reload ZJ, ktora pokazuje na minimapce przeladowanie: res_mods\0.9.15.2\scripts\client\gui\mods\ZJ_Mods\xml\ZJ_MRL.xml <minimapEnable>True</minimapEnable> zmienic na <minimapEnable>False</minimapEnable> Quote
Recommended Posts