matizord Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Nie widać pocisków po wystrzale, to wina moda czy raczej samej gry? Quote
cadtghar Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Potwierdzam, strasznie to irytuje. Aslain podpowiedz który z modów to robi ? Quote
romezo Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 ZJ reload marker I trafienie w ciemno Quote
StrokeR Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Niestety, obojętne jakich modów nie odznaczymy nadal nie ma 'tracerów' po pociskach (mówię o tych standardowych oczywiście - czyli po prostu nie widać gdzie i czy strzelamy...). Sprawdzone na 2 różnych komputerach, różnych czołgach i kontach... Quote
Administrator Aslain Posted September 16, 2016 Administrator Posted September 16, 2016 Powodem sa Przeladowania OTM od ZJ Quote
StrokeR Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 37 minutes ago, Aslain said: Powodem sa Przeladowania OTM od ZJ Nie mam tego moda, a nadal nie ma smug po pociskach (np. arty, lub widok z celownika snajperskiego - też nie widać smugi...) Jak będę w domu to prześlę logi. Quote
Administrator Aslain Posted September 16, 2016 Administrator Posted September 16, 2016 6 minutes ago, StrokeR said: Nie mam tego moda, a nadal nie ma smug po pociskach (np. arty, lub widok z celownika snajperskiego - też nie widać smugi...) Jak będę w domu to prześlę logi. Byc moze jest jeszcze jeden mod ktory to powoduje, poczekam na logi. Czy tych smug nie widac zawsze, czy tylko czasami? Quote
StrokeR Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Dla pewności po powrocie przeinstalowałem kompletne mody + czyszczenie cache. Pomogło. Wszystko działa już poprawnie, przynajmniej na 3 czołgach sprawdzone. Quote
hiruma Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 u mnie nie widać czasami, tzn w jednej bitwie potrafi być tak że widać wszystko normalnie a po np 4 min już nie widać smug i nie ma odgłosu trafień i komentarzy załogi Quote
SlawekDG Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Witam. W modpacku v9.15.1.2_05 (18-09-2016) jest problem z torem lotu pocisku (w ogóle go nie ma) gra się "na ślepo" nie jast to związane z Przeladowaniem OTM od ZJ . Próbowalem różnych kombinacji , przeinstalowywalem paczkę wiele razy a problem pozostał. Jest to dość jrytujące podczas gry. xD Drugi problem jest z Ikonkami Kontórów Pojazdów a mianowicie z jednym z nich. Są to ikonki RISKYNETS (by colt87) [DLC] po wybrani w modpacku tych ikonek podczas instalacji wyskakuje alert że ich nie ma po prostu sie nie wgrywają. W modpacku _04 i wcześniejszych nie bylo tych problemów. Ppzdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted September 19, 2016 Administrator Posted September 19, 2016 ZJ zaktualizowal znow ten mod wiec czekac na paczke 06, w ktorej juz on jest, bedzie online niedlugo. Quote
Recommended Posts