BoBlant Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 cześć Aslain, mam prośbę mógłbyś stworzyć moda czy plugin do ts'a/wota, lub program sprawdzający obecność na teamspeaku podczas obecności graczy z naszego klanu ? już bbardzo długo poszukuje czegoś takiego i chyba jeszcze nikt teko nie stworzył :/ mam na myśli taki program który będzi zapisywal np. w notatniku datę,godzinę i czas jaki dany gracz był nie obecny na tsie mimo aktywności w wocie. myślę że taka aplikacja cieszyła by się dużym powodzeniem, gdyż niemalże wszystkie poważne klany mają obowiązkowego team speaka podczas gry i niestety ktoś to musi sprawdzać :/ wystarczy ze bedzie to sprawdzac na podstawie identycznego nicku w grze i na tsie danych graczy gdyż to nie problem dodac do regulaminu ts'a ze nick na tsie musi byc identyczny jak na wocie PROSZE ZRÓB COŚ TAKIEGO PLISS ! 1 Quote
Administrator Aslain Posted November 15, 2016 Administrator Posted November 15, 2016 Proponuje podrzucic ten pomysl Hakkonenowi, tworcy aktualnego moda do teamspeaka - Tessu Mod, ja niestety nie mam czasu ani znajomosci tematu. Quote
Recommended Posts