Jump to content
rwildes

Mods not working

Recommended Posts

When I turn on WOWS yesterday a pop up came on for a second for a download was installing. Now no mods work tried reinstall them 3 times last night no help. Is there a problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Modpack installs into 0.5.11.0

And the update put the game to 0.5.11.1

So you'll need to be patient, or try renaming the old folder and seeing if it works :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Same here, not working

 

cheers mate

Edited by Block

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's probably better to be patient and wait for update :)

 

Renaming the older folder doesn't always work. But you can try. It's not guaranteed to work though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok will wait for update I was making sure. I was concerned after re-downloading and it didn't work  I had done something wrong

Thanks for the reply

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.