BadHead Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Witam. Mam problem z Celownikiem MD, od pewnego czasu celownik nie wyświetla się w bitwie, przeinstalowałem mody wielokrotnie ( zgodnie z zaleceniami) i dalej jest tylko systemowy. Kombinowałem z ustawieniami i nic, przed aktualizacja 9.15 działał poprawnie i nie było problemu. Dodam ze j1mbo działa. Może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted September 25, 2016 Administrator Posted September 25, 2016 Zalacz jeszcze logi, abym mogl sprobowac odtworzyc problem u mnie. Pamietam ze instalowalem Damoclesa wiele razy, nie bylo problemu. Czy jak nie widzisz celownika, to dzialaja Ci klawisze ESC/CTRL? Quote
BadHead Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 (edited) Ja tez cały czas instalowałem i nie było problemów. Od wersji 9.15.1 mimo ze jest zainstalowany to w bitwie jest wyświetlany "seryjny" , reszta działa normalnie i instaluje te same komponenty co wcześniej. Niby to tylko celownik ale człowiek się przyzwyczaił, a inne celowniki są dla mnie zbyt kolorowe spróbuje jeszcze zainstalować sam celownik bez innych modów, zobaczę czy będzie działać. Teraz aktualnie mam J1mbo wiec jak są Ci potrzebne Logi z Damoklatesem to przeinstaluje na szybko. ESC/CTRL teraz działają normalnie ale w aktualizacji 9.15.1 był z tym problem. _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Edited September 25, 2016 by BadHead Quote
Administrator Aslain Posted September 25, 2016 Administrator Posted September 25, 2016 Dziwne, nie udalo mi sie odtworzyc problemu. Zainstalowalem te same mody jak w logach, ale zmienilem tylko na celownik Damoclesa. W grze to wyglada tak: Quote
BadHead Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Spróbuje przeinstalować jeszcze WOT , jak nie pomoże to będę się musiał przyzwyczaić do J1imbo ale mimo wszystko MD z tego co pamiętam to trochę inaczej wyglądał Czyli nie jest to wina modów przeinstaluje i zobaczę. Dzięki za zainteresowanie i pomoc Quote
Administrator Aslain Posted September 25, 2016 Administrator Posted September 25, 2016 Wszystko wygladalo troche inaczej kiedys nim WG zrodzilo 9.15.1, teraz mamy takie wersje jakie mamy, i cieszmy sie ze w ogole sa Quote
Recommended Posts