Jump to content

Problem z celownikiem Miecz Damoklesa

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam problem z Celownikiem MD, od pewnego czasu celownik nie wyświetla się w bitwie, przeinstalowałem mody wielokrotnie ( zgodnie z zaleceniami) i dalej jest tylko systemowy. Kombinowałem z ustawieniami i nic, przed aktualizacja 9.15 działał poprawnie i nie było problemu. Dodam ze j1mbo działa. Może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam

• Administrator
Posted

Zalacz jeszcze logi, abym mogl sprobowac odtworzyc problem u mnie. Pamietam ze instalowalem Damoclesa wiele razy, nie bylo problemu. Czy jak nie widzisz celownika, to dzialaja Ci klawisze ESC/CTRL?

Posted (edited)

Ja tez cały czas instalowałem i nie było problemów. Od wersji 9.15.1 mimo ze jest zainstalowany to w bitwie jest wyświetlany "seryjny" , reszta działa normalnie i instaluje te same komponenty co wcześniej. Niby to tylko celownik ale człowiek się przyzwyczaił, a inne celowniki są dla mnie zbyt kolorowe;) spróbuje jeszcze zainstalować sam celownik bez innych modów, zobaczę czy będzie działać. Teraz aktualnie mam J1mbo wiec jak są Ci potrzebne Logi z Damoklatesem to przeinstaluje na szybko. ESC/CTRL teraz działają normalnie ale w aktualizacji 9.15.1 był z tym problem. 

_Aslain_logs.zip

xvm.log

python.log

Edited by BadHead
  • Administrator
Posted

Dziwne, nie udalo mi sie odtworzyc problemu. Zainstalowalem te same mody jak w logach, ale zmienilem tylko na celownik Damoclesa. 

W grze to wyglada tak:

E3CifPz.jpg

y1ePsTZ.jpg

Posted

Spróbuje przeinstalować jeszcze WOT , jak nie pomoże to będę się musiał przyzwyczaić do J1imbo :)  ale mimo wszystko MD z tego co pamiętam to trochę inaczej wyglądał

Czyli nie jest to wina modów przeinstaluje i zobaczę. Dzięki za zainteresowanie i pomoc