Bolek1986 Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 nie ma co sie dużo rozpisywać. Odpalam grę z paczką ładuje i wywala do pulpitu. Bez paczki działa _Aslain_logs.zip python.log xvm.log 1 Quote
Sebblue Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Tsk jest....kilkukrotne próby paczki 9.16 i za każdym razem problemy z odpaleniem gry.. po wgraniu oryginalnego res_moda - wszystko wraca do normy, czyli bez modów Nawet czyszczenie Casha nie pomaga. Quote
Smoq Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 (edited) u mnie działa, ale wywaliłem masę modów z packa, zostawiłem tylko celownik i parę dodatków ;] dodatkowe ekrany logowania, kłódki na gold i free exp i takie pierdoły. w ogóle nie mam żadnych logów (są przecież w grze to po co instalować ). trochę to okrojone ale dla mnie starcza narazie jak coś mogę podesłać logi to zobaczysz jak mocno okroiłem. pozdrawiam. Edit. jednak XVM'a mam ale sucha wersje z wn8 tylko Edited October 5, 2016 by Smoq Quote
mraxel Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 (edited) tu masz problem Exception: error in 'scripts/item_defs/vehicles/germany/G120_M41_90_GrandFinal.xml': subsection 'physics' is missing nie instaluj Osobnych skórek czołgów (Milkym4n) Tu masz aktualizacje do patcha 0.9.16 wszystkich skórek Milkym4n http://www.milkym4n.com/modshop/ Edited October 5, 2016 by mraxel Quote
Bolek1986 Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 super. strzał w 10. działa skórki wymagają aktualizacji. Quote
Colino Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 U mnie niby wszystko ok ,poza brakiem wiadomosci w kanale systemowym... :/ Quote
Administrator Aslain Posted October 7, 2016 Administrator Posted October 7, 2016 Zobacz czy problem wystepuje na nowej paczce. Quote
Recommended Posts