dinowaty Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Witam, po dzisiejszej reisntali modów mam wszystkich, zarówno przeciwników jak i sojuszników na czerwono na minimapie. Jak pozbyć się tego problemu? z góry dzięki edit. wiem już o co idzie. przez wybór celownika artylerii widzianego na minimapie zmieniają się kolory Quote
(GB-R)MarekTor Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Jeżeli ustawiłeś 11 kolorowy reatng w xvm-ie to wszyscy poniżej 60% będą czerowni.Tak to sobie wargaming usatalił. Quote
Administrator Aslain Posted October 30, 2014 Administrator Posted October 30, 2014 Witam, po dzisiejszej reisntali modów mam wszystkich, zarówno przeciwników jak i sojuszników na czerwono na minimapie. Jak pozbyć się tego problemu? z góry dzięki edit. wiem już o co idzie. przez wybór celownika artylerii widzianego na minimapie zmieniają się kolory Celowniki 7-10 sa zle, dzisiaj to naprawie. Quote
Recommended Posts