ortoman Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 (edited) Od wersji 02 (czyli tej w której się pojawiły), nie działają mi w ogóle statystyki sesji YasenKrasen (pojawiają się jako mod, ale wszystkie pola okienka statystyk mają zerowe wartości). Podejrzewam że gryzą się z jakimś innym modem, czy mógłbym prosić o zerknięcie na załączone pliki? _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited October 10, 2016 by ortoman Quote
Jeremi Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 W wersji 05 działa. U mnie też nie działały we wcześniejszej wersji, a nic nie zmieniałem podczas instalacji kolejnej. Quote
Administrator Aslain Posted October 11, 2016 Administrator Posted October 11, 2016 Warto przy problemach przynajmniej raz przeinstalowac statystyki bez zaznaczania odzyskiwania pliku cache, czyli tym samym je zresetowac. Quote
ortoman Posted October 11, 2016 Author Posted October 11, 2016 6 godzin temu, Aslain napisał: Warto przy problemach przynajmniej raz przeinstalowac statystyki bez zaznaczania odzyskiwania pliku cache, czyli tym samym je zresetowac. Dzięki, pomogło To może jeszcze masz pomysł co może powodować lustrzane odbicie ikonek pojazdów (tylko w drużynie przeciwnika) dla Webium? Quote
Administrator Aslain Posted October 12, 2016 Administrator Posted October 12, 2016 21 hours ago, ortoman said: Dzięki, pomogło To może jeszcze masz pomysł co może powodować lustrzane odbicie ikonek pojazdów (tylko w drużynie przeciwnika) dla Webium? Mozliwe ze nie wybrales trybu instalacji ikonek konturow, zobacz co tam masz ustawione. Quote
ortoman Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 Dnia 12.10.2016 o 18:05, Aslain napisał: Mozliwe ze nie wybrales trybu instalacji ikonek konturow, zobacz co tam masz ustawione. To było to - czy dałoby się jakoś zautomatyzować ten wybór jeśli wybieram którąś z poniższych pozycji? Quote
Administrator Aslain Posted October 15, 2016 Administrator Posted October 15, 2016 No wlasnie nie mozna, bo nie wiem czy ludzie chca instalowac XVM czy nie, jesli by zawsze instalowali to nie problem, by bylo jak kiedys, ale ostatnio jest moda na bez-XVM wiec ta opcja wyboru jest konieczna. Quote
Recommended Posts