lukasthegr8 Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) Dzisiaj rano WoT pobrał jakaś małą aktualizację i po jej zainstalowaniu nie mam możliwości wejścia do gry. Pasek postępu logowania na pierwszym ekranie dochodzi lekko za połowę, pojawia się kursor myszki i gra zostaje zamknięta bez podania żadnego błędu. Zainstalowałem najnowszego modpacka- problem nie zniknął. Podczas próby uruchomienia w trybie bezpiecznym (z wyłączonymi modami) gra się włączyła. Nie korzystam z żadnych modów spoza modpacka. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edit: Faktycznie: usunięcie modów dźwiękowych rozwiązało problem. Odznaczyłem dźwięki żarówki, załogi oraz dźwięki dział. Dzięki guzi75 Edited October 13, 2016 by lukasthegr8 Quote
Krzyrek Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 (edited) Cześć. 1. Co jakiś czas gra się wyłącza bez żadnego komunikatu, wczoraj z 2-3 razy i przed chwilą kolejny raz. Ja nie mam nic z dźwięków, chyba 2. Dziwna rzecz mi się zrobiła ze "Statystyki sesji i rezultaty bitwy" (patrz obrazek), zniknął mi guziol "Szczegóły" do ponownego obejrzenia rezultatu bitwy (statystyki działają ok). Zrobiłem screena tego zjawiska, w oknie powiadomień pojawił się wpis o tym że screen jest zrobiony i się naprawiło. Wcześniej rozegrałem kilka bitew, relogowałem i nie pomagało. Dotąd nie mam z tym teraz problemów, zgłaszam tylko dla wiadomości, że tak się może dziać. python.log _Aslain_logs.zip xvm.log Edited October 20, 2016 by Krzyrek Quote
Administrator Aslain Posted October 20, 2016 Administrator Posted October 20, 2016 Dzisiaj byl mikropatch ktory uszkodzil znow mody dzwiekowe. Guzik w oknie notyfikacji jest popsuty przez WG tak slyszalem. Quote
Krzyrek Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 No ale ja nie mam żadnych modów z dźwiękami. Ale jeżeli tylko mi się tak dzieje to chyba gdzie indziej muszę szukać problemu. A gdy zabraknie neta to wywala bez komunikatu? Jakiś czas temu miałem problem z UPC, może znowu mam. Na co dzień nie zauważam braku, ale może... Quote
mraxel Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 (edited) A już myslalem że Polaroid coś zrypał w Pmod Statystyki sesji z konfingiem XXX_MUTANT raz wyglądaja tak a za jakiś czas wracają do normy Edited October 20, 2016 by mraxel Quote
Recommended Posts