guzi75 Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Witam po zainstalowaniu modów jest problem , gra się wczytuje i w połowie wywala do pulpitu. Robiłem czystą instalacje sprawdzałem antywirusy nawet przeinstalowałem WOTA i nadal to samo a bez modów działa Quote
Administrator Aslain Posted October 13, 2016 Administrator Posted October 13, 2016 Tak, mody dzwiekowe, glownie od dzial, nie wiem jak zalogi. Quote
chelfajer Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Już we wcześniejszej wersji modów, nie pamiętam której dało się zauważyć, że dźwięk nagle znikał i pojawiał się. Przy zainstalowanych modach dźwięków dział. Dla świętego spokoju wyłączyłem bo i tak dawały jak dla mnie jedną wielką kakofonię. To już nie ten stary dobry GnomFather - czy jak się zwał twórca moda Dźwięki załogi zostały i wszystko działa. Casłuski. Quote
Administrator Aslain Posted October 13, 2016 Administrator Posted October 13, 2016 Szczerze to ja tez juz nie uzywam modow od dzial, te nowe dzwieki od WG mi wystarczaja, sa lepsze niz kiedys. Remake gnoma ktore sa w paczce, od cywian i guderian to juz nie to co kiedys... Quote
Recommended Posts