Misq675 Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Witam Drogi Aslainie chciałbym zapytać czy istnieje może możliwość dodania do twojego modpacka jakiegoś celownika dla artyleri z czasem lotu pocisku do celu, pamiętam jak kiedyś x czasu temu korzystałem z takiego celownika i było to świetnym zastosowaniem, ale to było jeszcze za czasów WRR modpack o ile się nie mylę Pozdrawiam Misq Quote
Administrator Aslain Posted October 15, 2016 Administrator Posted October 15, 2016 Witam Probowales ProArty, jest w paczce. A. 1 Quote
Misq675 Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 Wszystko super działa fajnie Ale teraz pytanie drogi Aslainie czy da się jakoś to ProArty zmiksować z celownikiem niszczyciel ? Bo jak widzę ten standardowy WoTowski celownik to aż mi się coś robi xD Quote
Administrator Aslain Posted October 15, 2016 Administrator Posted October 15, 2016 Probowalem raz, ale efekt byl taki ze nic nie dzialalo, cos zmienili w 9.15+ ze ciezko jest miksowac. Quote
Misq675 Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 Ja pamiętam że bodajże taki celownik miałem wraz z Jimbo A słuchaj drogi Aslainie może byś coś poprobowal powalczyć z tym, sądzę że rzesza fanów twojego modpacka była by cholernie zadowolona gdyby dało się wraz z celownikiem Jimbo mieć też proarty, dlatego z jimbo gdyż to chyba najpopularniejszy celownik Możesz coś spróbować połączyć może się uda i będzie działać Pozdrawiam Misq Quote
Administrator Aslain Posted October 16, 2016 Administrator Posted October 16, 2016 Niestety polaczenie aktualnego J1mbo z aktualna ProArty sie nie udalo, byc moze inne kombinacje, z innych celownikow. Zobacze w wolnym czasie pobawie sie w miksowanie. Quote
Misq675 Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 Świetnie bardzo mnie to cieszy Szperałem trochę po necie za takim celownikiem właśnie ze zmienionym standardowym i z celownikiem dla arty z czasem lotu pocisku znalazłem stare Jimbo w wersji 1.32 więc nas to nie ratuje na patcha 9.16 Quote
Misq675 Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 Dnia 16.10.2016 o 09:56, Aslain napisał: Niestety polaczenie aktualnego J1mbo z aktualna ProArty sie nie udalo, byc moze inne kombinacje, z innych celownikow. Zobacze w wolnym czasie pobawie sie w miksowanie. Widzę że w nowej paczce jest Jimbo z nowym celownikiem Arty! Bardzo mnie to cieszy teraz tylko czekam na wersję v2 bo v1 jest taka moim zdaniem niezbyt fajna ale fajnie że wreszcie coś jest Pozdrawiam 1 Quote
Administrator Aslain Posted October 20, 2016 Administrator Posted October 20, 2016 Niestety z j1mbo v2 nie dalo sie tak zrobic, generalnie dziala, ale sa jakies pozostalosci dziwne na ekranie, wiec nie wiem, ale trzeba raczej inny mod arty dopasowac do niego. 1 Quote
Misq675 Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 4 godziny temu, Aslain napisał: Niestety z j1mbo v2 nie dalo sie tak zrobic, generalnie dziala, ale sa jakies pozostalosci dziwne na ekranie, wiec nie wiem, ale trzeba raczej inny mod arty dopasowac do niego. No to jeżeli coś jeszcze podziałasz mistrzu to będzie bajlando ;)) Quote
Recommended Posts