hajor Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 witam. Mam pytanie : jak zmienić ustawienie wyników na szczegółowe, tak aby nie pokazywało tylko wn8 gracza ale również jego czółg. i jak zmienić ikonki poniewaz zainstalowałem 1 a chcialbym je podmienic na inne nie przeinstalowywujac po raz enty znowu paczki ? Quote
Administrator Aslain Posted October 16, 2016 Administrator Posted October 16, 2016 W instalatorze masz 3 opcje wyboru dla ekranu Tab, czy sa niewystarczajace? Dwa proste, i jeden szczegolowy. Quote
hajor Posted October 17, 2016 Author Posted October 17, 2016 On 16.10.2016 at 9:55 AM, Aslain said: W instalatorze masz 3 opcje wyboru dla ekranu Tab, czy sa niewystarczajace? Dwa proste, i jeden szczegolowy. mam sporo modów i czesciowo nie z twojej paczki i wszystko musze przeinstalowywac bo ty masz akurat ten mod w paczce. ech daruje se twoje mody w taki razie jak nie mozesz pomoc . Quote
Administrator Aslain Posted October 18, 2016 Administrator Posted October 18, 2016 Po to zrobilem instalator zebym nie musial odpowiadac na tego typu pytania, są one bardziej w temacie nauki modowania, a uczyc modowac moge (co nie jest obowiazkiem) w wolnym czasie, ktorego mi wciaz brak, takze wiesz, twoje pytanie nie nalezy do prostych. Quote
Recommended Posts