listonoszpuka2razy Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 (edited) Gra restartuje po 1-2 minutach od załadowania mapy bitwy. Mały edit,po pierwszym logowaniu crash 2 x ,narazie jest spokój,zobaczę na jak długo. python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Edited October 20, 2016 by listonoszpuka2razy Quote
Administrator Aslain Posted October 21, 2016 Administrator Posted October 21, 2016 Hmm patrzylem na logi ale ciezko powiedziec, na poczatek zobacz moze bez modow na Biale skórki. 1 Quote
listonoszpuka2razy Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 (edited) ok,próbowałem bez zmian,na 18 to samo. I zawsze podczas celowania,ewentualnie po oddaniu pierwszego strzału.Z tym ,że na 17 mogłem przeżyć,2 x crash i spokój,tym razem jest porażka,praktycznie każda bitwa i crash. Doszłem do jeszcze czegoś,może jest to problem ze spotowanie,zauważyłem,że crash najczęściej wywala w momencie keidy jestem wyspotowany,może ikony spotowania ? Dodaje aktualne pliki xvm.log python.log _Aslain_logs.zip Edited October 22, 2016 by listonoszpuka2razy Quote
Administrator Aslain Posted October 22, 2016 Administrator Posted October 22, 2016 Moze zobacz jeszcze bez SixthSenseSoundTimeIconChat by Ekspoint, wydaje mi sie ze on kiedys wieszal gre podczas bycia spotowanym. Quote
listonoszpuka2razy Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 (edited) to nie wina dzwięku spotowania,odinstalowałem,bez zmian,ja się tylko czasami gubie,brak fokusa na pojawiającą się ikonę,grałem bez ikony,to samo,nie mam pomysłu,a nie chce mi sie instalować wszystkiego bitwa po bitwie,mała uwaga,im więcej bitew stoczonytch tym mniej gra crashuje az do momentu płynnych bitwe bez crashów, coś powoduje konflikt na początku sesji potem zanika,ach,przeinstalowałem spowrotem na v.17 i byuło to samo więc to może być problem tego mini patch z rana ,który wprowadza gdzieś konflikt. Edit:To musi być jakiś konflikt,dziś bez żadnych zmian w modach,nie mam czatu,ale zaliczyłem jak nazazie tylko jeden crash,lol Edit 2: zainstalowałem twoje ustawienia i śmiga,nie trzeba mi więcej,lol Edited October 22, 2016 by listonoszpuka2razy Quote
Recommended Posts