walecdaras Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Witam jestem stażem troszkę starszym graczem używam tego patcha już 2-3 lata z dobrymi skutkami :-). od wersji 16 wota mam kłopot w czasie gry po zainstalowaniu modów w trakcie gry w trybie - przeważnie snajperskim acz nie tylko - przy arcie na G też sie zdarza gra sie wyłącza po chwili samodzielnie włącza . przy okazji tracę czad bitwy . przy nastepnej grze choc nie zawsze czasani po 2-3 gra sie znowu wywala ale musze juz samodzielnie wejść - wyglad to tak jakby niektórzy gracze miel jaki ś mod ? który po wzieciu ich na celownik wywalało mnie z gry - może to tylko przewrazliwienie ale tak to głupio wyglada > mijało to na 2-3 dni po zainstalowaniu najnowszej wersji patcha - przynajmniej tak mi sie wydawało - aa moze nie trafiałem na graczy z tym modem ? po wersji 26 był spokój przen 2 dni zainstalowałem 28 1 dzien spokoju i znowu to samo . kilka gier normalnie a od 1h wywala co gre . Niestety nie potrafie znależć tych katalogów do załaczenia - w pliku z gra ich nie widze Quote
Administrator Aslain Posted October 31, 2016 Administrator Posted October 31, 2016 Witaj, zalacz jeszcze logi, info jest w podpisie mojego postu. Potrzebne sa pliki python.log oraz _Aslain_logs.zip, sa we folderze w ktorym zainstalowales WoT. Czy XMQP masz wlaczone na stronie XVM? Jesli tak to wylacz go na razie na probe. Quote
walecdaras Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 XMQP nie mam wcale zaznaczone w xvm _Aslain_logs.zip python.log Quote
Administrator Aslain Posted October 31, 2016 Administrator Posted October 31, 2016 1 hour ago, walecdaras said: XMQP nie mam wcale zaznaczone w xvm _Aslain_logs.zip python.log Co przez to masz na mysli? Nie masz zaznaczone na liscie instalatora, czy mowisz o profilu na stronie internetowej XVM ? Quote
walecdaras Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 na stronie xvm nie mam tego zaznaczonego Quote
Tyrael______ Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) Mnie też non stop wywala.... XMQP mam wyłączone... Edited November 1, 2016 by PALUKU Quote
walecdaras Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 NA RAZIE PO INSTALACJI 30 ANI RAZU OD 2H Quote
Administrator Aslain Posted November 2, 2016 Administrator Posted November 2, 2016 To dobrze, byc moze nowszy xvm to naprawil. Quote
Ginter Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Jak wyżej , wywala grę czat działa jak chce Edit: Dziś zainstalowałem ver.34 i wszystko działa bez żadnych problemów Edited November 7, 2016 by Ginter Quote
Ginter Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 I znowu to samo , nawet pobrałem cała grę na nowo .Czysty klient wszystko śmiga , instaluje paczkę modów i co jakiś czas wywala grę podczas ładowania bitwy z komunikatem ze windows napotkał problem.Troszkę zaczyna to być wkurzające. Quote
Recommended Posts