Krzyrek Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Cześć Pliki colors.xc i pliki z panelami z mojego zip-a instalują się poprawnie, ale InfoPanel.zip już nie. Początkowo było ok. Mam tego zip-a oczywiście w Aslains_Custom_mods, a ścieżka chyba się nie zmieniła do zainstalowanego pliku: \res_mods\version\scripts\client\gui\mods\mod_info_panel_extended.json _Aslain_logs.zip Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted November 3, 2016 Administrator Share Posted November 3, 2016 Jak usprawnialem ladowanie modow z tego folderu to zapomnialem o "version", dzisiaj to naprawie i bedzie sie instalowalo jak dawniej. Poki co mozesz zmienic version recznie na konkretna liczbe. Quote Link to comment
Krzyrek Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 Jak to naprawisz to się będzie instalowało Version a teraz to i tak skopiowałem ręcznie plik. Dzięki za odpowiedź. Quote Link to comment
Recommended Posts