AslainModFan Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Hej Od kilku wersji zauważyłem, że w/w mod błędnie pokazuje ilość HP drużyn :/ Przykładowo jest 12 : 3 dla nas, czołgi praktycznie na full HP u nas a wg moda mamy stratę 1700 HP Po zgonie trzeba poprzeskakiwać po sojusznikach żeby się unormowało W czym tkwi problem? Logi w załączniku _Aslain_logs.zip Quote
AslainModFan Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Dobra usunąłem tego moda, bo więcej problemów niż pożytku U brata jest to samo co u mnie Quote
Administrator Aslain Posted November 14, 2016 Administrator Posted November 14, 2016 Trzeba by zglosic do autora moda, co bedzie trudne bo jego temat jest po rusku. Pamiętaj że mod nie wie ile hp maja czolgi ktore walcza daleko od ciebie (po za zasiegiem rysowania) stad mogą pojawiac sie różnice. Tak dzialaja wszystkie mody od HP. http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/1385404- Quote
AslainModFan Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Wiem jak to działa,a le tu ewidentnie jest jaki problem, bo często licznik się zawiesza mimo ze czołgi są blisko I tak jak pisałem wyżej, nawet po zgonie jak przeskakujesz na inne czołgi sojuszników, to się aktualizuje po kilku klikach ^^ Dziwne, kilka wersji temu tak nie było :/ Quote
Administrator Aslain Posted November 14, 2016 Administrator Posted November 14, 2016 Kilka wersji temu, masz na mysli wersji modpacka czy tego moda? Niedawno byl aktualizwany do 1.04, moze autor cos popsul, zobacz 1.03, ze starszego modpacka czy tam tez masz taki sam problem. Zalacz tez logi pythona, pokaze je autorowi, kto wie... Quote
Recommended Posts