radziecki Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 (edited) Cześć Używam paczki od kilku lat i nigdy nie było problemu.Od łaty 16 w czasie ładowania bitwy wywala grę z komunikatem że WoT przestał działać po czym najczęściej sama się ponownie uruchamia (choć nie zawsze) .Jeśli już załaduje się bez restartu to startuje ze sporym opóznieniem i w ogóle jakieś dziwne ścinki.Chat gry też świruje tzn żeby pisać musze użyc ESC i wrócić do gry.Wcześniej taki problem nie występował i tak samo nie ma go gdy gram na czystym kliencie _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited November 12, 2016 by radziecki Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2016 Administrator Posted November 12, 2016 Gralem pare bitew na tych samych modach jak w logach, zero problemow. Ciezko powiedziec czemu, logi pythona wygladaja tez na czyste. Moze sprawdz drivery karty graficznej i mobo, zaktualizuj itp. 1 Quote
radziecki Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 (edited) Ok, sprawdze Aktualizacja sterów pomogła na jakieś 10 -12 bitew , pózniej znowu crash w czasie ładowania bitwy Edited November 12, 2016 by radziecki Quote
radziecki Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 EEEEE, jednak to nie sterowniki, wczoraj po aktualizacji jakoś chodziło , dzisiaj po instalacji paczki nr 40 praktycznie wywaliło mnie w 2 bitwach na 4 On 12.11.2016 at 2:24 PM, KrisK84 said: Jakiej karty graficznej używasz? Gram na lapku , karta NVIDIA GERORCE GT820M Quote
KrisK84 Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 23 godziny temu, radziecki napisał: EEEEE, jednak to nie sterowniki, wczoraj po aktualizacji jakoś chodziło , dzisiaj po instalacji paczki nr 40 praktycznie wywaliło mnie w 2 bitwach na 4 Gram na lapku , karta NVIDIA GERORCE GT820M U mnie pomogłowyłaczenie aplikacji Nvidia Experience oraz zaktualizowanie sterów do grafy Quote
radziecki Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 No nie bardzo, zrobiłem aktualizacje ręcznie nie pomogło, zrobiłem automatycznie przy pomocy driverbooster też nie pomogło Quote
radziecki Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Dobra , poleciałem bardzo radykalnie tj cofnełem lapka do stanu z czasu zakupu i gra jakoś tam w sumie chodziła ,zainstalowałem najnowsze stery dla karty graficznej i frameworka , po zainstalowaniu paczki modów znowu to samo .Co mam jeszcze zaktualizować ?? Quote
Administrator Aslain Posted November 21, 2016 Administrator Posted November 21, 2016 Zobacz bez moda Hangar Manager 'HangMan' z kilkoma garażami (by goofy67) 1 Quote
radziecki Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 (edited) Brak HangMan-a wygląda obiecująco , chociaż na razie tylko kilka bitew rozegrałem ale zwykle wywalało mnie już w pierwszej a pózniej było trochę spokoju. Raczej można zamykać Edited November 21, 2016 by radziecki Quote
Administrator Aslain Posted November 22, 2016 Administrator Posted November 22, 2016 Eh, mowilem to Goofiemy (autorowi), twierdzi ze nie wie czemu. Quote
FA_DevilFish Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Witam Potwierdzam usterkę HangMana, usunięcie moda i jego śladów rozwiązuje problem crasha na ekranie ładowania bitwy Quote
Administrator Aslain Posted December 2, 2016 Administrator Posted December 2, 2016 Zglaszalem to wiele razy do tworcy Hangamana, sprawdzal to pare razy i nie udalo mu sie znalezc problemu ani tym bardziej go odtworzyc, mi tak samo. Quote
Recommended Posts