Jump to content

Wyłączanie się gry

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć
Używam paczki od kilku lat i nigdy nie było problemu.Od łaty 16 w czasie ładowania bitwy wywala grę z komunikatem że WoT przestał działać po czym najczęściej sama się ponownie uruchamia (choć nie zawsze) .Jeśli już załaduje się bez restartu to startuje ze sporym opóznieniem i w ogóle jakieś dziwne ścinki.Chat gry też świruje tzn żeby pisać musze użyc ESC i wrócić do gry.Wcześniej taki problem nie występował i tak samo nie ma go gdy gram na czystym kliencie

_Aslain_logs.zip

python.log

xvm.log

Edited by radziecki
  • Administrator
Posted

Gralem pare bitew na tych samych modach jak w logach, zero problemow. Ciezko powiedziec czemu, logi pythona wygladaja tez na czyste. Moze sprawdz drivery karty graficznej i mobo, zaktualizuj itp.

• Upvote 1
Posted (edited)

Ok, sprawdze

Aktualizacja sterów pomogła na jakieś 10 -12 bitew , pózniej znowu crash w czasie ładowania bitwy 

Edited by radziecki
Posted

EEEEE, jednak to nie sterowniki, wczoraj po aktualizacji jakoś chodziło , dzisiaj po instalacji paczki nr 40 praktycznie wywaliło mnie w 2 bitwach na 4 

On 12.11.2016 at 2:24 PM, KrisK84 said:

Jakiej karty graficznej używasz?

Gram na lapku , karta NVIDIA GERORCE GT820M

Posted
23 godziny temu, radziecki napisał:

EEEEE, jednak to nie sterowniki, wczoraj po aktualizacji jakoś chodziło , dzisiaj po instalacji paczki nr 40 praktycznie wywaliło mnie w 2 bitwach na 4 

Gram na lapku , karta NVIDIA GERORCE GT820M

U mnie pomogłowyłaczenie aplikacji Nvidia Experience oraz zaktualizowanie sterów do grafy

Posted

Dobra , poleciałem bardzo radykalnie  tj cofnełem  lapka do stanu z czasu zakupu i gra jakoś tam w sumie chodziła ,zainstalowałem najnowsze stery dla karty graficznej i frameworka , po zainstalowaniu paczki modów znowu to samo .Co mam jeszcze zaktualizować ??

Posted (edited)

Brak HangMan-a wygląda obiecująco , chociaż na razie tylko kilka bitew rozegrałem ale zwykle wywalało mnie  już w pierwszej a pózniej było trochę spokoju.

Raczej można zamykać :)

Edited by radziecki
  • 2 weeks later...
  • Administrator
Posted

Zglaszalem to wiele razy do tworcy Hangamana, sprawdzal to pare razy i nie udalo mu sie znalezc problemu ani tym bardziej go odtworzyc, mi tak samo.