Jump to content

Problem po wersji #44

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam czołgiści ;)

Po wersji #44 mam problem z 2 modami. A mianowicie nie działają poprawnie BattleObserver oraz Wskaźnik penetracji pancerza. Winę zganiam na mody, które zostały dodane do paczki #44, a mianowicie  Kierunek celowania wrogich czołgów na minimapie,  Kierunek do wyspotowanego pojazdu na celownik,  ATAC! (ostrzeganie o zbliżającym się wrogu. Po zainstalowaniu tych modów, zaczęły być problemy. Po powrocie do wersji #43 wszystko działa jak należy ;) W załączniku dołączam python.log oraz xvm.log.

AutoQuest też działa jak chce. Raz działa, raz nie. Nie wiem o co kaman :(

Pozdro ;)

_Aslain_logs.zip

xvm.log

python.log

Edited by Kapsello
  • Administrator
Posted

W BO wbudowano wskaznik penetracji, widac gryzie sie z innymi, naprawie to dzisiaj.

AutoQuest ma buga - nie instaluje sie jak nie wybierzez Crew Exp Extended, rowniez to dzisiaj naprawie.

• Administrator
Posted
48 minutes ago, Kapsello said:

BO, czyli BattleObserver, tak?

Crew Exp Extended mam zainstalowane i mimo to AutoQuest nie działa poprawnie.

Dzisiaj AutoQuest mial aktualizuje to dodam do paczki, moze Ci pomoze.

• Administrator
Posted
3 hours ago, Kapsello said:

Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz ;)

Zobaczymy, paczke juz wysylam, bedzie do 30mins. Jak nie to trzeba by pisac do Skino88, który jest autorem AutoQuesta i spytać go. Dobrze by bylo gdybys zalaczyl logi, to jest obowiazkowo do kazdego zgloszenia.

Posted

Zdarza się najlepszym :D Dzisiaj wieczorem, najpóźniej jutro zainstaluję nową wersję modpacka i zobaczę czy wszystko działa jak należy ;)