Kapsello Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) Witam czołgiści Po wersji #44 mam problem z 2 modami. A mianowicie nie działają poprawnie BattleObserver oraz Wskaźnik penetracji pancerza. Winę zganiam na mody, które zostały dodane do paczki #44, a mianowicie Kierunek celowania wrogich czołgów na minimapie, Kierunek do wyspotowanego pojazdu na celownik, ATAC! (ostrzeganie o zbliżającym się wrogu. Po zainstalowaniu tych modów, zaczęły być problemy. Po powrocie do wersji #43 wszystko działa jak należy W załączniku dołączam python.log oraz xvm.log. AutoQuest też działa jak chce. Raz działa, raz nie. Nie wiem o co kaman Pozdro _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Edited November 18, 2016 by Kapsello Quote
Administrator Aslain Posted November 18, 2016 Administrator Posted November 18, 2016 W BO wbudowano wskaznik penetracji, widac gryzie sie z innymi, naprawie to dzisiaj. AutoQuest ma buga - nie instaluje sie jak nie wybierzez Crew Exp Extended, rowniez to dzisiaj naprawie. Quote
Kapsello Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 BO, czyli BattleObserver, tak? Crew Exp Extended mam zainstalowane i mimo to AutoQuest nie działa poprawnie. Quote
Administrator Aslain Posted November 18, 2016 Administrator Posted November 18, 2016 48 minutes ago, Kapsello said: BO, czyli BattleObserver, tak? Crew Exp Extended mam zainstalowane i mimo to AutoQuest nie działa poprawnie. Dzisiaj AutoQuest mial aktualizuje to dodam do paczki, moze Ci pomoze. Quote
Kapsello Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz Quote
Administrator Aslain Posted November 18, 2016 Administrator Posted November 18, 2016 3 hours ago, Kapsello said: Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz Zobaczymy, paczke juz wysylam, bedzie do 30mins. Jak nie to trzeba by pisac do Skino88, który jest autorem AutoQuesta i spytać go. Dobrze by bylo gdybys zalaczyl logi, to jest obowiazkowo do kazdego zgloszenia. Quote
Administrator Aslain Posted November 18, 2016 Administrator Posted November 18, 2016 A faktycznie Przeoczylem. Quote
Kapsello Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Zdarza się najlepszym Dzisiaj wieczorem, najpóźniej jutro zainstaluję nową wersję modpacka i zobaczę czy wszystko działa jak należy Quote
Recommended Posts