Kapsello Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Siemka W wersji modpacka #44 jak i #45 jest problem z Battle Observer. Po kilkunastu sekundach bitwy nie wyświetlają się dodatkowe informacje po wciśnięciu Alt. W załączeniu przesyłam potrzebne pliki Pozdro _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2016 Administrator Posted November 19, 2016 W jakim sensie? Co pokazuje sie po wcisnieciu ALT ? Masz screenshot? Tak czy inaczej jesli to blad w modzie to trzeba by zglosic na ruskim forum do autora tego moda :/ Quote
Kapsello Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Właśnie o to chodzi, że nic się nie pokazuje po wciśnięciu Alt, a powinno. Także myślę, że nie ma sensu wysyłać screenshota. Mam ja napisać do autora BO czy jesteś to w stanie ogarnąć? Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2016 Administrator Posted November 19, 2016 Napisze mu. Hmm zauwazylem ze Armagoman zrobil nie fajny trick. Niby nie wydal nowej wersji moda ale jak pobralem go ponownie, to w srodku siedzi inny plik (lekko nowszy) !!!!!!!!!!!!!! Quote
Kapsello Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Okej, dzięki Tak to wygląda po wciśnięciu Alt A jeszcze jedno pytanko przy okazji. Czy po wciśnięciu Alt w hitlogu w lewym górnym rogu nie powinny się wyświetlać pozostałe PW przeciwników? Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2016 Administrator Posted November 19, 2016 Ludzie od XVM usuneli to w okolicach 9.15.x. Nie ma juz alt panelu w hitlogu. Quote
Kapsello Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 A to nawet nie wiedziałem, że usunęli tę funkcję. To może po prostu wystarczy zamienić te pliki? Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2016 Administrator Posted November 19, 2016 Nie wiem jakie pliki masz na mysli, ale jesli chodzi o Battle Observa to zaktualizuje go w paczce dzisiaj. Quote
Kapsello Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Bo mówiłeś, że jakiś plik nowy jest wsadzony w BO. Ale dobra, nieważne już Quote
Recommended Posts