sl0wik Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Witam. Mam problem z ikonami i OTM jak w temacie ktorych poprostu brak. Po polrocznej przerwie zainstalowalem wota na nowo jak i mody ktore od zawsze uzywalem. Po wgraniu samego configu xcm aslaina ikony na panelu bocznym sa ale nad czolgami dalej nic. pozdrawiam _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Quote
sl0wik Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Ktos ma jakies rozwiazanie moze? Wgralem tez res mod od kumpla ktoremu wszystko dziala, na panelach bocznych ikony wtedy dzialaja ale nad czolgami w dalszym ciagu brak. Quote
Administrator Aslain Posted December 2, 2016 Administrator Posted December 2, 2016 Sprawdze to, bylem zajety z WoWsem. Jesli chcesz zobaczyc ikonke a nie napis nad czolgiem, to musisz wybrac: Pierwsza linijka nad paskiem zycia: Ikonka pokazdu a nie Nazwa pojazdu pokolorowana etc. Uzylem paczki #55 i nie bylo problemu z ikonkami na Panelach Graczy, byly moje a nie oryginalne. Quote
sl0wik Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 ok ogarnelem i dziala chociaz nie do konca to wyglada tak jak kiedys bylo Przy instalacji w resmod robi mi katalog \World_of_Tanks\res_mods\version\gui w ktorym sa te wszyskie ikonki. Musialem je przekopiowac do 0.9.16. Tylko ze po skopiwaniu ikonki nad czolgami sa przesuniete na lewo i jakis male, chyba ze tak ma byc teraz bo nie gralem pol roku a wtedy wygladalo to jak na pierwszym screenie co dalem. Jak to powiekszyc/przesunac? A co do wyboru Nazwa pojazdu a nie Ikonka pojazdu w pierwszej linijce sugerowalem sie podgladem w instalatorze. Quote
Recommended Posts