Jump to content

brak ikon i OTM

Recommended Posts

Posted

Witam.

Mam problem z ikonami i OTM jak w temacie ktorych poprostu brak. Po polrocznej przerwie zainstalowalem wota na nowo jak i mody ktore od zawsze uzywalem. Po wgraniu samego configu xcm aslaina ikony na panelu bocznym sa ale nad czolgami dalej nic.

pozdrawiam

1.png

2.png

shot_001.jpg

_Aslain_logs.zip

xvm.log

python.log

Posted

Ktos ma jakies rozwiazanie moze?

Wgralem tez res mod od kumpla ktoremu wszystko dziala, na panelach bocznych ikony wtedy dzialaja ale nad czolgami w dalszym ciagu brak.

• Administrator
Posted

Sprawdze to, bylem zajety z WoWsem.

Jesli chcesz zobaczyc ikonke a nie napis nad czolgiem, to musisz wybrac: Pierwsza linijka nad paskiem zycia: Ikonka pokazdu a nie Nazwa pojazdu pokolorowana etc.

Uzylem paczki #55 i nie bylo problemu z ikonkami na Panelach Graczy, byly moje a nie oryginalne.

Posted

ok ogarnelem i dziala chociaz nie do konca to wyglada tak jak kiedys bylo :)

Przy instalacji w resmod robi mi katalog \World_of_Tanks\res_mods\version\gui w ktorym sa te wszyskie ikonki. Musialem je przekopiowac do 0.9.16. Tylko ze po skopiwaniu ikonki nad czolgami sa przesuniete na lewo i jakis male, chyba ze tak ma byc teraz bo nie gralem pol roku a wtedy wygladalo to jak na pierwszym screenie co dalem. Jak to powiekszyc/przesunac?

A co do wyboru Nazwa pojazdu a nie Ikonka pojazdu w pierwszej linijce sugerowalem sie podgladem w instalatorze.shot_001.jpg