FA_DevilFish Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Witam Mam drobny problem ze statystykami sesji (z pmod i yasen) mianowicie: Po zalogowaniu do gry wszystko jest ok, liczą bitwy, nie ma problemu ale bardzo często jest tak że na drugi dzień po odpaleniu wota staty są zresetowane. Próbowałem instalować paczkę z opcją auto resetu i bez, próbowałem czyścić rejestr, cache, próbowałem reinstall wota i modów, bez efektu. Przejrzałem system i uprawnienia plików wszystko wygląda ok, win cache, rescache i user cache ok. po przeglądzie modów jest tak: "overwriteBattleResultBgIcon": false, "bgIconDefeat": "img://gui/maps/icons/library/BgBattleResultIconDefeat-1.png", "bgIconDraw": "img://gui/maps/icons/library/BgBattleResultIconDraw-1.png", "bgIconWin": "img://gui/maps/icons/library/BgBattleResultIconVictory-1.png", "debugBattleResultMessage": false, "showPopUp": true, "thousandSeparator": " ", "battleType": [1], "onlineReloadConfig": false, "clientReloadReset": false, "showResetButton": true, "textResetButton": "Resetuj", "dailyAutoReset": false, "dailyAutoResetHour": 6, "enableBattleEndedMessage": true, any ideas? Quote
Administrator Aslain Posted December 2, 2016 Administrator Posted December 2, 2016 Załącz logi po po instalacji paczki, z zestawieniem modów w któym to się dzieje. Generalnie jesli widzisz ze w konfigu jest dobrze a mimo tego staty sie resetuja nastepnego dnia to trzeba pytac autora tego moda. Quote
Recommended Posts