komodo743 Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 (edited) Aslain Mam ogromną prośbę do ciebie mianowicie wrzuciłbym tutaj phyton.log'a i xvm'a. Czy mógłbyś zobaczyć czy mam zainstalowane jakieś nielegalne mody ? Wiem że zawracam ci głowę różymi pytaniami do poszczególnych modów, ale to tylko dla tego że nie chcę bana wyrwać. A sam się nie znam (Prawdę mówiąc nie znam 50% nazw tych modów, wiem co one robią). Chciałbym się upewnić czy nie mam żadnych nielegalnych modyfikacji by grać w spokoju. Także jeśli miałbyś chwilę czasu zerknąłbyś na te logi ? Nawiasem mówiąc czekam tylko na twoje mody i nic innego nie instaluje. Tak było jest i będzie (O ile wg mnie prezentem nie poczęstuje). Z góry dziękuje python.log xvm.log Edited December 1, 2016 by komodo743 Quote
Administrator Aslain Posted December 2, 2016 Administrator Posted December 2, 2016 Witam Sprawdziłem pythona i wygląda dobrze, nie ma wpisów od nielegalnych modów. Quote
komodo743 Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 Dziękuje Ci bardzo. Wolałem się upewnić, a też nie chciałem Ci co chwilę głowy zawracać bo to jest frustrujące. Także bardzo Ci dziękuje. 1 Quote
Recommended Posts