kiomek Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Mam czarny ekran po zainstalowaniu modow jakie uzywałem na wcześniejszej wersji :( Quote Link to comment
PingwinPL Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 U mnie również występuje ten błąd Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted November 5, 2014 Administrator Share Posted November 5, 2014 Wszystko fajnie, ale ta informacja niewiele mi mowi bez logow ktore moge przeanalizowac. Moze ktos zalaczyc? Quote Link to comment
Jaqu44 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 wyłącz replay managera, u mnie pomogło Quote Link to comment
PingwinPL Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Wszystko fajnie, ale ta informacja niewiele mi mowi bez logow ktore moge przeanalizowac. Moze ktos zalaczyc? Wybacz, już załączam. Instalacja wykonana tak jak powinna być czyli Clean Install i zaznaczone oba checkboxy z "remove..." wyłącz replay managera, u mnie pomogło Po ponownym odpaleniu instalacji i odznaczeniu replay managera faktycznie gra zaczęła działać. _Aslain_logs.zip python.log Quote Link to comment
kiomek Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 a mozesz powiedziec z jakiego pliku sciagnac logi ? Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted November 5, 2014 Administrator Share Posted November 5, 2014 Poki co moge powiedziec ze te mody stwarzaja problemy: replayManager, crew xp extended, server crosshair - skasujcie je. Quote Link to comment
kiomek Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 Jeszcze problem z odwroconymi nazwami pojazdow w tabeli pod klawiszem TAB Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted November 5, 2014 Administrator Share Posted November 5, 2014 naprawione Quote Link to comment
Recommended Posts