szydelko83 Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Hej, po instalacji 9.17 grałem 1 bitwę na 1 tierze szwedzkim (randomek). W grze UT Announcer przedstawiał wszystkie komunikaty głosowe nie patrząc na to kto zabijał. W związku z tym przy każdym killu (niezależnie czy moim czy kogoś innego) szły komunikaty: First blood, double kill itd... Do tej pory komunikaty pojawiały się jedynie w kontekście grającego a nie wszystkich osób w bitwie. Problem powtarza się w kolejnych walkach. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted December 15, 2016 Administrator Posted December 15, 2016 Kwestia konfigu chyba, zobacze na to. Sam mod jest ok. Wczesniej uzywales tego UT od buddyx? Quote
szydelko83 Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Wydaje mi się, że tak - był od razu zaznaczony przy nowej instalacji. Quote
Administrator Aslain Posted December 15, 2016 Administrator Posted December 15, 2016 Aha juz wiem, to nowy mod teraz, ma menu w garazu, musisz sobie wyklikac co tam chcesz Quote
szydelko83 Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Hej, dzięki! Potwierdzam trzeba było zrobić poprawną konfigurację. Dobra robota! Temat do zamknięcia. Quote
Recommended Posts