MrHelios Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Witam serdecznie, Po zainstalowaniu aslaina, nie mogę uruchomić gry. Pokazuje się poniższy komunikat : Game resource path does not exist./res_mods/0.9.17.0.1 Niestety Python.log nie mogę umieścić. Wyczyściłem go zgodnie z instrukcją. A ponieważ nie mogę odpalić gry, nowy się nie tworzy. _Aslain_logs.zip xvm.log
chelfajer Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Witam, U mnie to samo. "Odpalić" grę się da. Utwórz po prostu w katalogu res_mods podkatalog 0.9.17.0.1 ale to pomoże tylko uruchomić grę co utworzy log python'a. Utworzenie tego katalogu (0.9.17.0.1) przed instalacją paczki nie pomaga ponieważ czyszczony jest katalog res_mods, chyba że się mylę (może go nie czyścić?). Pytanie teraz czy potrzebna nowa paczka? Pytanie do szefa szefów.. całuski Edited December 16, 2016 by chelfajer
MrHelios Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Sprawdziłem integralność plików i gra się uruchamia. Oczywiście bez paczki aslaina
Administrator Aslain Posted December 16, 2016 Administrator Posted December 16, 2016 Wystarczylo recznie stworzyc taka nazwe folderu Poczekajcie na nową paczke, WG zrobilo nas w konia z rana...
Recommended Posts