Jump to content

T26E5 Patriot / statystyki

Recommended Posts

Posted

Witam.

Nie znalazłem tematu na forum, jeżeli gdzieś jednak jest to proszę o info. Dotyczy statystyk T26E5 Patriot, konkretnie WN8, na karcie gracza pokazuje ponad 750 WN8 a nadal jestem "czerwony" w grze, nie ma dla niego statystyk czy jak, nie wiem o co chodzi, na karcie pojazdu w ogóle nie pokazuje WN8.

Konto co prawda założyłem już dość dawno ale dopiero teraz zaczynam grać, nie wiem jeszcze wszystkiego tak więc proszę o info w tym temacie.

Pozdrawiam

Posted

Nie pamiętam dokładnie kiedy wszedł, pojawił się razem z AMXem, myślę że coś około dwóch miesięcy. Dzięki za odpowiedź, popytam w XVM, może coś poradzą. Pozdrawiam

Posted

Dobre wyniki na jednym czołgu nie poprawią ci ogólnych statystyk a one przecież określają Twój 'kolor' w grze. Dobrze też od czasu do czasu na stronie XVM nie tylko aktywować statystyki( activate services)ale jeszcze je uaktualnić( Update statistics

Posted

Uaktualniam każdego dnia XVMa, i prawda, nie gramy dla koloru ale zaczyna mnie irytować jak wyzywają graczy za ten właśnie czerwony kolor i żeby zgłaszać takiego gracza jako bota. Byłem nawet świadkiem jak własna drużyna odstrzeliła swojego "czerwonego" gracza, lekka dyskryminacja. Może jak pogram dłużej to i to nie będzie mi przeszkadzać.

Posted

Sporadycznie się zdarza...lecz najbardziej irytujące jest jedno jedyne słowo znane wszystkim WOT-owcom czyli "idiot". Idiot mama idiot tata idiot ty idiot wot idiot... :D:D