kaniewski1986 Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Witam. Nie znalazłem tematu na forum, jeżeli gdzieś jednak jest to proszę o info. Dotyczy statystyk T26E5 Patriot, konkretnie WN8, na karcie gracza pokazuje ponad 750 WN8 a nadal jestem "czerwony" w grze, nie ma dla niego statystyk czy jak, nie wiem o co chodzi, na karcie pojazdu w ogóle nie pokazuje WN8. Konto co prawda założyłem już dość dawno ale dopiero teraz zaczynam grać, nie wiem jeszcze wszystkiego tak więc proszę o info w tym temacie. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted December 18, 2016 Administrator Posted December 18, 2016 Witam Hmm ciezko mi powiedziec, czesto nowe czolgi (kiedy ten wszedl tak w ogole?) nie maja jeszcze gotowych statystyk na podstawie ktorych tworzy sie wyniki dla nich. Najlepiej by spytac u tworcow i zarzadcow servera XVM, czyli na: http://www.koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/ Pozdr. Quote
kaniewski1986 Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Nie pamiętam dokładnie kiedy wszedł, pojawił się razem z AMXem, myślę że coś około dwóch miesięcy. Dzięki za odpowiedź, popytam w XVM, może coś poradzą. Pozdrawiam Quote
AKwizard Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Dobre wyniki na jednym czołgu nie poprawią ci ogólnych statystyk a one przecież określają Twój 'kolor' w grze. Dobrze też od czasu do czasu na stronie XVM nie tylko aktywować statystyki( activate services)ale jeszcze je uaktualnić( Update statistics) Quote
kaniewski1986 Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 Uaktualniam każdego dnia XVMa, i prawda, nie gramy dla koloru ale zaczyna mnie irytować jak wyzywają graczy za ten właśnie czerwony kolor i żeby zgłaszać takiego gracza jako bota. Byłem nawet świadkiem jak własna drużyna odstrzeliła swojego "czerwonego" gracza, lekka dyskryminacja. Może jak pogram dłużej to i to nie będzie mi przeszkadzać. Quote
chalupczok Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Sporadycznie się zdarza...lecz najbardziej irytujące jest jedno jedyne słowo znane wszystkim WOT-owcom czyli "idiot". Idiot mama idiot tata idiot ty idiot wot idiot... Quote
Recommended Posts