MAK Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Od dwóch aktualizacji i przy zainstalowanym pakiecie modów mam problem z czterema mapkami. Bez pakietu modów wszystko działa prawidłowo z pakietem pasek ładowania mapki się nie porusza (nie wypełnia) po chwili pojawia się zegar z oczekiwaniem na start mapki a jak dojdzie do zera to bitwę mogę oglądać tylko na minimapce przedstawiającej ułożenie statków na ekranie ładowania mapki. Problem dotyczy mapy archipelag, trójząb, bełt i tej co mam na ekranie startowym samolot na płozach sniegowych w jakiejś arktycznej bazie (nie pamiętam nazwy) _Aslain_logs.zip Edited December 18, 2016 by MAK Quote
Administrator Aslain Posted December 21, 2016 Administrator Posted December 21, 2016 Postaram sie to sprawdzic, poki co czas na aktualizacje do WoWs 5.16.0 Quote
adAmElx Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 arp takao nie wczytuje mapy objawy takie same jak w/w World_of_Warships aslain.7z python.7z Quote
adAmElx Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 dodam jeszcze że po zainstalowaniu 5.16.1_01 udało się rozegrać 1 bitwę arp takao póżnie probelmy powyżej a po restarcie wows i sprawdzeniu spójności nie wyświetla ani jednego okrętu w .... żadnym porcie... podobną historie miałem z 5.16.1_00 tylko tam dotyczyło N.Carolina atu wszystkich.. wtedy pomogło odinstalowanie modepack Quote
Administrator Aslain Posted December 29, 2016 Administrator Posted December 29, 2016 Zalaczyc ktos moze jeszcze powtórke (replaya) ? Bo znalezc nie moge, a wyglada ze to problem tego konkretnego okrętu z tą konkretną mapką. Quote
Recommended Posts