Jump to content

Problem z czterema mapkami

Recommended Posts

Posted (edited)

Od dwóch aktualizacji i przy zainstalowanym pakiecie modów mam problem z czterema mapkami. Bez pakietu modów wszystko działa prawidłowo z pakietem pasek ładowania mapki się nie porusza (nie wypełnia) po chwili pojawia się zegar z oczekiwaniem na start mapki a jak dojdzie do zera to bitwę mogę oglądać tylko na minimapce przedstawiającej ułożenie statków na ekranie ładowania mapki.

Problem dotyczy mapy archipelag, trójząb, bełt i tej co mam na ekranie startowym samolot na płozach sniegowych w jakiejś arktycznej bazie (nie pamiętam nazwy)

archipelag.jpg

_Aslain_logs.zip

Edited by MAK
Posted

dodam jeszcze że po zainstalowaniu 5.16.1_01 udało się rozegrać 1 bitwę  arp takao póżnie probelmy powyżej

a po restarcie wows i sprawdzeniu spójności nie wyświetla ani jednego okrętu w .... żadnym porcie...

podobną historie miałem z 5.16.1_00 tylko tam dotyczyło N.Carolina atu wszystkich.. wtedy pomogło odinstalowanie modepack

• Administrator
Posted

Zalaczyc ktos moze jeszcze powtórke (replaya) ? Bo znalezc nie moge, a wyglada ze to problem tego konkretnego okrętu z tą konkretną mapką.