graczwot-a Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Witam, podczas instalacji wyskakuje błąd 183 (plik błąd). Po wybraniu ignoruj wyskakuję kolejne okno(plik błąd1), później już można tylko anulować. Dzieje się to od aktualizacji #02. To coś u mnie czy coś z paczką nie tak ? Pozdro _Aslains_Installer.log python.log xvm.log Quote
mutopompka Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Wyczyść całą zawartość katalogu TEMP. Aby to zrobić wpisz w menu start - URUCHOM: %temp% (procent temp procent) Ukaże Ci się nowe okno z plikami i katalogami. Wciśnij CTRL+A (zaznacz całość) i wciśnij DEL (kasowanie). PO wykasowaniu wszystkiego (niektóre pliki i kataloginie zostaną usunięte) odpal jeszcze raz instalator. Powinno banglać... 1 Quote
graczwot-a Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 Zrobiłem jak piszesz ale nie pomogło. Metodą prób i błędów chyba rozwiązałem ten problem, usuwam ten plik o który chodzi "cache.json" podczas instalacji wtedy gdy wyskakuje to ostrzeżenie i wtedy instalacja kończy się powodzeniem. Nie wiem tylko czy wszystko instaluję się tak jak należy. Quote
Recommended Posts