Metalov Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Witam serdecznie. Więc jest problem zdiagnozowany na mapie himmelsdorf, wywala gre do pulpitu.A le nie w trakcie bitwy, tylko w momencie klikniecia BITWA wywalonko do pulpitu. Na czystym kliencie nie ma problemu. Jakieś pomysły?
Administrator Aslain Posted November 5, 2014 Administrator Posted November 5, 2014 Przetestuje to u mnie ale musialbys zamiescic logi, ktore pomoga mi w tym.
Metalov Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Przetestuje to u mnie ale musialbys zamiescic logi, ktore pomoga mi w tym. Własnie skonczyłem instalować paczkę 4.0.2. Czy musze na nowo polowac na crasha czy to co w folderze jest wystarczy? Ok, done _Aslain_logs.zip python.log xvm.log
Administrator Aslain Posted November 5, 2014 Administrator Posted November 5, 2014 Zobacz jeszcze na 4.0.3
Metalov Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Zobacz jeszcze na 4.0.3 Jak na złość nie było himmla, zostaw otwarty może jutro się trafi to zobaczymy czy nadal wywala. Wszystko niby jest O.K. Póki co można zamknąć.
Recommended Posts