Bushido Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Witam Nie działa u mnie auto celowanie , po wciśnięciu prawym przyciskiem na myszy nie celuje mi automatycznie na najbliższy cel nie moge znalesc katalogu _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted December 24, 2016 Administrator Posted December 24, 2016 Pewnie mylisz autoaima wbudowanego w gre do tego ktory byl kiedys w modzie ale stal sie nielegalny. Musisz najechac myszka na cel tak aby sie podswietlil, tylko taki sposob zaznaczania autoaima jest legalny, i tylko taki jest w paczce. Quote
Bushido Posted December 24, 2016 Author Posted December 24, 2016 OK dzięki , tak właśnie myślałem , dzięki za szybka odpowiedz Wesołych Świat życzę Quote
Administrator Aslain Posted December 24, 2016 Administrator Posted December 24, 2016 Wzajemnie, Wesołych! Quote
_Lokiec_ Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Szkoda bo ten mod akurat wnosił poprawkę do lepszego celowania, tzn markowania celi, klikania za mną czy focusowanie a teraz będzie dupa ... dziwne bo jak pytalem sie suportu jakis miesiac temu to mowili ze nie wiedza, gosciu zapytal sie innego dzialu ten powiedzial ze mod jest w porządku a teraz patrze na ten temat to dodali odpowiedź że jest jednak nielegalny... Skoro jest nielegalny to niech zaczną banować topowe klany za korzystanie z cheatów a nie jakieś paź konta do 5k oceny czy coś takiego... Przecież każdy wie że na nich jadą jeszcze do niedawna wiem że płacili za nielegalne modyfikacje, chwaląc się przy tym na drużynkach i klikając gdzie kto jedzie Quote
Administrator Aslain Posted December 26, 2016 Administrator Posted December 26, 2016 WG potwierdzilo mi, potwierdzilo to oficjalnie tez na forum WG i w paru jeszcze miejscach ze ten mod jest nielegalny, potwierdzil to sam autor moda ktory zablokowal to w swoim modzie, a konkretnie funkcje tego moda, ktora zostala teraz usunieta z tego moda, sam mod zostal bo ma wiecej innych funkcji jeszcze, ktore nie sa zabronione. Takze nie ma tutaj jakichs wątpliwości, jest nielegalne, i lepiej nie uzywac bo moga zbanowac. Na necie jest juz dostepna odblokowana wersja (tzw. cheaterska), jak komus bardzo zalezy to ją znajdzie Quote
Recommended Posts