Rufelieux Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 (edited) Po rozpoczęciu walki (zakończeniu odliczania) celownik mruga różnokolorowo do czasu, aż przełączę w tryb snajperski. Po przełączeniu z powrotem na normalny tryb widoku efekt znika, ale pojawia się ponownie po rozpoczęciu kolejnej bitwy. Edit: po ok. 10 walkach zniknął mi celownik serwerowy. Znika bardzo często, czasami nawet co bitwa. Sam się wyłącza w opcjach gry i trzeba go ponownie włączać. _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Edited December 28, 2016 by Rufelieux Quote
Administrator Aslain Posted December 28, 2016 Administrator Posted December 28, 2016 Co do celownika serverowego, czy czasem nie wciskasz jego klawisza aktywacji ? (N) Quote
Rufelieux Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 (edited) Też tak myślałem, że może bezwiednie, ale akurat po tej stronie klawiatury nie używam żadnych klawiszy, a spację mam wielką jak talerz Edit: sprawdziłem - klawisz 'N' aktywuje/dezaktywuje celownik serwerowy nawet podczas pisania na czacie. Edited December 28, 2016 by Rufelieux Quote
Metafan Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 On 28.12.2016 at 8:38 AM, Rufelieux said: Po rozpoczęciu walki (zakończeniu odliczania) celownik mruga różnokolorowo do czasu, aż przełączę w tryb snajperski. Po przełączeniu z powrotem na normalny tryb widoku efekt znika, ale pojawia się ponownie po rozpoczęciu kolejnej bitwy. Co do migania to nie celownik miga tylko wskażnik przebicia,i nie tylko w Jimbo ale także w damoklesie,u mnie także przestaje migac po wejsciu w snajperski Quote
Metafan Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Problem z miganiem powodował celownik serwerowy,bez instalowania go jest wszystko w porządku Quote
Recommended Posts