HugondePayns Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Począwszy od wersji .09 mam problem z zainstalowaniem jakichkolwiek ikonek konturów pojazdów ( w grze pojawiają się standardowe ). Jednocześnie w kanale systemowym mam info o nie załadowaniu ScriptLoader PRO v 1.21. Dzięki za pomoc. _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Quote
Administrator Aslain Posted December 28, 2016 Administrator Posted December 28, 2016 Cos blokuje mody instalatora które nie potrafią przez to polaczyć się przez to z internetem. Jakis antivir / firewall itp. Quote
HugondePayns Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Żadne ustawienia systemu nie był zmieniane. Antivir i firewall nie blokują na 100%. Nie działają mi dwa mody: ikonki konturów i Twoje złote "premki" na karuzeli. Podczas instalacji widać, że są pobierane i instalowane. Po ponownym załadowaniu WOTa nie mam już info o nie załadowaniu ScriptLoadera, ale tych dwóch modów nadal brak. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Pietek_K Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Witam. Dlaczego po zainstalowaniu jakichkolwiek ikonek czołgów, w czasie bitwy widać dwa wskaźniki poziomu czołgu na jednej ikonce? Zaznaczyłem to w screenshot-cie. Pozdrawiam Quote
Metafan Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 On 29.12.2016 at 9:55 AM, Pietek_K said: Witam. Dlaczego po zainstalowaniu jakichkolwiek ikonek czołgów, w czasie bitwy widać dwa wskaźniki poziomu czołgu na jednej ikonce? Zaznaczyłem to w screenshot-cie. Pozdrawiam w ustawieniach gry-> Ogólny -> pokaż poziom pojazdu 1 Quote
Pietek_K Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Dzięki za pomoc. Tak podejrzewałem, że jest to coś prostego w ustawieniach, ale zawsze najlepiej poradzić się specjalisty. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts