Jump to content

Kilka problemów na wersji 12

Recommended Posts

Posted (edited)

Grałem na 08 i było cacy, zainstalowałem 12 i dziś pojawiły się problemy. Najpierw przestało mi naliczać bitwy w statystykach sesji, do tego 2 razy celownik wrócił do garażu i oczywiście jedynie wyłączenie i włączenie gry pomogło. Na koniec przed chwilą w bitwie miałem błędne nazwy nad czołgami. Zamiast Ferdinand było Fe, zamiast AMX 12t było AMX 12, zamiast Panzer 58 Mutz było Panzer 58 Mu z, był też błąd z nazwą Comet ale tu nie pamiętam jak się pojawiło.

_Aslain_logs.zip

python.log

xvm.log

shot_002.jpg

Edited by trime
  • Administrator
Posted

Gralem pare bitew na tych samych modach nie mialem problemu, ciezko wiec powiedziec czemu. Moze usun pare modow, np. Battle Observer widzialem ze sie powtarzal w logach, ale nie mam pewnosci ze to przez niego.

Co do problemow ze statystykami przeinstaluj paczke z odznaczeniem ich zabezpieczania aby je zresetowalo, to najczesciej pomaga z nimi.

Posted

Co do statystyk sesji to one raz czy dwa razy się zawiesiły i restart gry pomógł. Nie mam takich problemów w każdej bitwie, wczoraj celownik czy interfejs wrócił do garażu 3 razy na ~60 bitew.