trime Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 (edited) Grałem na 08 i było cacy, zainstalowałem 12 i dziś pojawiły się problemy. Najpierw przestało mi naliczać bitwy w statystykach sesji, do tego 2 razy celownik wrócił do garażu i oczywiście jedynie wyłączenie i włączenie gry pomogło. Na koniec przed chwilą w bitwie miałem błędne nazwy nad czołgami. Zamiast Ferdinand było Fe, zamiast AMX 12t było AMX 12, zamiast Panzer 58 Mutz było Panzer 58 Mu z, był też błąd z nazwą Comet ale tu nie pamiętam jak się pojawiło. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited December 29, 2016 by trime Quote
Administrator Aslain Posted December 29, 2016 Administrator Posted December 29, 2016 Gralem pare bitew na tych samych modach nie mialem problemu, ciezko wiec powiedziec czemu. Moze usun pare modow, np. Battle Observer widzialem ze sie powtarzal w logach, ale nie mam pewnosci ze to przez niego. Co do problemow ze statystykami przeinstaluj paczke z odznaczeniem ich zabezpieczania aby je zresetowalo, to najczesciej pomaga z nimi. Quote
trime Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 Co do statystyk sesji to one raz czy dwa razy się zawiesiły i restart gry pomógł. Nie mam takich problemów w każdej bitwie, wczoraj celownik czy interfejs wrócił do garażu 3 razy na ~60 bitew. Quote
Recommended Posts