AlkovaR Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Witam. Problem z którym się zwracam w skróconej wersji brzmi jak w temacie. Pojawił się od zainstalowania moda v.9.17.0.1_04. Opis problemu: klikając na minimapę widzę zaznaczone przeze mnie obszary, jednak gdy robią to sojusznicy słyszę tylko dźwięk. Co do czatu w grze to mogę pisać i wysyłać teksty, które są widoczne przez innych graczy lecz tylko na "ogólnym" ( są takie teksty na które zawsze ktoś odpowie ) Dodatkowo brak możliwości zmiany adresata/ów wiadomości. Dawniej standardowo TAB-em ustalałem odbiorców tekstu (wróg, pluton ...) teraz nie działa ta funkcja. Ostatni problem dotyczy komend (atak, wycofaj się itp) zarówno używanych przeze mnie jak i tych użytych przez sojuszników. Słyszę tylko dźwięki, lecz nie pojawiają się ani opis użytej komendy (czat), ani sygnał świetlny (minimapa). pozdrawiam _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Zapomniałem dodać, że kilka razy pojawił się tekst na czacie informujący mnie o wybranej komendzie. Sojuszniczych komend nie widzę od początku. Quote
AlkovaR Posted December 31, 2016 Author Posted December 31, 2016 Rozwiązany. Ponowna instalacja moda z wyłączeniem opcji minimapy tj. alternatywny widok dla mapy pod ALT oraz zmiana hitloga na domyślny xvm. i wróciło wszystko do normy. Quote
Administrator Aslain Posted December 31, 2016 Administrator Posted December 31, 2016 Dodam ze to strasznie stary modpack co instalowales, nalezy instalowac najnowszy a nie stary, mozliwe ze w aktualizacjach potencjalnie naprawiono Twój problem Quote
Recommended Posts